Scheidingswand Winkel – Kantoor

Wand ter afbakening van de kantoorruimte van Architectenbureau Herman van Essen. Deze wand is gerealiseerd met minimale middelen, zonder in te leveren aan schoonheid en duurzaamheid. In dit kader hebben enkele elementen een tweede leven gekregen, zoals de opdekdeur met deurbeslag.

Het geheel is afgewerkt met hoogglanslak in klassieke Hollandse kleuren; aan de winkelzijde Beemstergrijs en lichte Kasselse aarde, aan de kantoorzijde Bentheimer wit en lichtgroene omber.

De transitieruimte tussen de entree van het kantoor en de winkel is ingericht als klein museum dat P.T.T. apparatuur en objecten uit Radio Kootwijk tentoonstelt. Het pronkstuk in de collectie is de noodgolfzender welke vanaf de jaren zestig is gebruikt ten behoeve van het scheepvaartverkeer.

Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+